Csődeljárás

Válságos pénzügyi helyzetben lévő vállalkozások esetében az átmeneti pénzügyi "védőháló" megteremtése érdekében feldolgozzuk a tartozásokra és hitelezőkre vonatkozó adatokat, információkat; javaslatot teszünk az adósságállomány befagyasztásának formájára; vállaljuk a hitelezőkkel való egyeztetést, a megromlott szállítói és vevői kapcsolatok helyreállításában való közreműködést.

Vállaljuk a tulajdonosok, igazgatóságok tájékoztatását a vállalkozás pénzügyi helyzetéről, a lehetséges alternatívákról.
A válságos pénzügyi helyzetben lévő cégeknél elkészítjük fizetőképesség helyreállításához, a tartós pénzügyi stabilizációhoz szükséges pénzügyi átalakításra és erőforrás igénybevételére vonatkozó tervet.

Csődeljárás, mint pénzügyi "védőháló" alkalmazása esetén társaságunk elkészíti a csődeljárás kezdeményezéséhez szükséges okiratokat, megszervezi a fizetési haladék megszerzéséhez szükséges hitelezői értekezletet, elkészíti a hitelezőkkel kötendő egyezségi javaslatot, valamint fizetőképesség helyreállítási programot.

IntroWeb Kft. | Keresőoptimalizálás, Weboldal készítés Szeged